Jump to content

Останете вкъщи Stay home

Извинете за неудобството понеже нашите сървъри претърпяха атака наш администратор ще одобрява регистрациите.

Търси в ...
 • Повече опции...
Намери резултати които съдържат...
Намери резултати в...

b_stamenov

Members
 • Брой теми

  17
 • Joined

 • Последно видян

Репутация в общността

0 Neutral

About b_stamenov

Последно видят от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

 1. А левия защо няма активен въглен?
 2. Моят на спорт седана си е хронично заболял, за месец избързва с 4минути, крушки и на ляв и на десен фар съм сменял и файда няма ?
 3. Моят на спорт седана си е хронично заболял, за месец избързва с 4минути, крушки и на ляв и на десен фар съм сменял и файда няма ?????pan приставка
 4. След смяна на акумулатора всички модули бяха преобучени, иначе откакто съм я купил не го показва, не че е голяма болка но просто се чудех каква е причината
 5. Здравейте колеги. Карам спорт седан 2003г и откакто го купих сид-а показва само градусите, а на фругите менюта показва само 3 черти „---”. Някой сблъсквал ли се е с проблема да удари едно рамо? Благодаря предварително!
 6. Здравейте колеги, някой разполага ли с тех2 във варненска или русенска област защото пътувам а колата записа грешки и влиза в авариен режим??
 7. Child lock иначе казано защитата за деца. Завърти палчето на всяка врата е посока отключено(обикновено има картинка с катинарче).
 8. Бях сменил горната помпа, и имах проблем с обезвъздушаването понеже бях изпуснал някъде гумичката която е най отдолу на самия клапан на скоростната кутия и изпускаше масло, но после сложих друг от морга който купих( следващия ден си намерих и моята гумичка на пода в гаража ) и остана само да регулирам съединителя.
 9. Извинявам се за двойното мнение. Почти се справих с проблема, обезвъздушено е остана само да разбера защо съединителя е с около 2см над другите педали и дали може са се регулира някак.
 10. Здравейте колеги! Имам сериозен проблем. След смяна на горната помпа на съединителя имам проблем с обезвъздушаването. През пробката като е завита, излиза въздух , а при помпене на педала няма никаква промяна- пеи натискане потъва долу и не се вдига и няма никакво съпротивление при натискане. Някой има ли на представа за причината?
 11. Не ми е направило впечатление да губи течност иначе, ако има няква връзка това.
 12. Здравейте колеги и честита нова година! Напоследък ми прави впечетление че след продължително каране градско (по-често натискане на съединителя) педала омеква. След кратък престой примерно 30 мин отново е в нормално положение. Някой сблъсквал ли се е с този проблем, благодаря предварително! Става въпрос за 9-3сс 2,2тид.
 13. И аз така мисля 10w40 защото мотора вече е на 300к км и май 5 ще му идва тънко
×
×
 • Създай ново...