Jump to content
Търси в ...
 • Повече опции...
Намери резултати които съдържат...
Намери резултати в...

zliqiliq

Members
 • Брой теми

  514
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Последно видян

Репутация в общността

0 Neutral

About zliqiliq

 • Рожден ден 27.09.1986

Последно видят от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

 1. Строителна площадка. Край на работния ден. Кранист решава да си почине директно в кабината. Красота! Седи си, почива си: 100 грама + 200 + 200 + 100... И му станало толкова хубаво, че изобщо да не слиза, за да не му се налага да се качва на другия ден. Така и заспал... 8 сутринта, да слиза долу за чиста вода си е самоубийство. От кабината оглежда цялата територия долу, вижда пазача и му крещи: - Ей, пич! От пресъхналото му гърло обаче не излиза глас. Но слава Богу, пазачът го забелязва и започва пантомима: Кранистът, изобразявайки ходещ човек с пръсти, шепне: "Отиди"... Пазачът утвърдително кимва. Кранистът, потривайки пръсти шепне: "Купи" Пазачът утвърдително кимва. Кранистът, показвайки V, шепне: "Две" Пазачът утвърдително кимва. Кранистът, рисува силует с две ръце, шепне: "Бутилки" Пазачът утвърдително кимва. Кранистът, духвайки въображаема пяна, шепне: "Бира" Пазачът утвърдително кимва. Кранистът, потривайки си гърлото, шепне: "Да разквася" Пазачът утвърдително кимва, затваря си очите с две ръце, а после ги открива и въпросително гледа краниста. Полудял, кранистът, зъл като куче, слиза от с крана и се нахвърля на пазача: - Да ти е*а майката! Помолих те: Отиди. Купи. Две. Бутилки. Бира. Да разквася. А ти?! Пазачът: - Всичко ти разбрах, но просто уточнявах (затваря си очите с две ръце, а после ги открива) ТЪМНА или СВЕТЛА!.....
 2. zliqiliq

  SAAB 9-5

  Ясно. Щом има разлика, ще ги сменя. Благодаря.
 3. zliqiliq

  SAAB 9-5

  Както писах, "проектът", ще се поотложи. Въпрос към знаещите- Поръчах PCV ъпгрейд. Необходимо ли е да се сменя масления трап(ако така се нарича), или може да се пропусне, понеже е на трудно място?
 4. по радиото: -В близост до магистралата е паднал НЛО! ! ! Таксиметров шофьор спира на близо да се изпикае. Вади го в храстите и започва да пикае, а от долу един го гледа и премига. Помислил си че е извънземен и казал: -Аз съм Али и карам такси, дойдох да се изпикая и с теб да се запозная! ! ! Човека отново го гледа и премигва, а таксиметровия шофьор отново казал: Аз съм Али и карам такси, дойдох да се изпикая и с теб да се запозная! ! ! А от долу се чува: -А, аз съм Григор и карам мотор, само да се изсера мамата ше ти е*а. ! ! !
 5. Каква турбина търсиш, и за сервиз за турбо, ли питаш, или за сервиз СААБ?
 6. zliqiliq

  SAAB 9-5

  Търся си занимание, а кой би се заел евентуално, да отваря ДВГ, не знам. И ако се случва нещо, то ще е с течение на времето. За филтърът, мога да кажа, че е ламелен, тип k&n, но не знам как звучи понеже не съм го сложил още. Няма да усетя разлика в вървежа със сигурност. Надявам се поне да не Шчупя мотора, с негова помощ.
 7. zliqiliq

  SAAB 9-5

  От тия дни ще филтрираме въздуха в b205 с Maptune филтър, и нова картерна.
 8. В ИКЕА: -Извинете, това ли е отделът за рекламаций? -Да. Какво искате да върнете? -Това.... -А какво е то? -Честно-не знам. Докато го сглобявах стана на шкаф, на диван, а по едно време даже хващах Канал 1.......
 9. zliqiliq

  SAAB 9-5

  Следя постоянно в България, какво се продава на части, ама 234 сякаш не съм виждал. Много добре, и примамливо ми звучи 300+ , не че ми трябва. Само тук в Казанлък малко са ни трудни "майсторите".
 10. zliqiliq

  SAAB 9-5

  Значи, най-подходящите части, за 300+ на КОЛЕЛА, ми трябват но и надеждност(главнатa причина да си взема SAAB). Не желая мотора да е на ръба. Мислех да търся дюзи, изпускателна и хибридно турбо, но ме посъветваха да инвестирам в бутала, от 234. Търся най лесния начин за 300+, това е..
 11. Вече можеш да си ''спокоен''.
 12. zliqiliq

  SAAB 9-5

  Идеята ми е да си намеря 1 сет бутала, и разпределителни валове, за резерва при отваряне на двг. И за 9-5 питам за сервото, понеже имам идея да набутам по-голяма тръба от кулера до дросела. До колкото си спомням, и Boby77, е правил нещо подобно, но не го намирам описано.
 13. Как е АЕРОТО? Върви ли вече според твоите изисквания, или се отказа да се занимаваш?
 14. zliqiliq

  SAAB 9-5

  Проблема май е разрешен, като съм сигурен, ще пиша. 2 питанки. Буталата от 9000, имат ли разлика, между атмосферната, и турбо версията? И на всички проекти, които съм виждал, липсва тръбичката до дросела, за сервото. Изолира ли се, или се взима въздух от другаде?
×
×
 • Създай ново...